svētdiena, 2016. gada 8. maijs

Roku krēmi - mana kolekcija

Sveikas!
Roku krēmi ir visnotaļ neatņemama ikdienas ādas kopšanas sastāvdaļa. Man, kau arī sejas āda ir kombinēta, rokām un visam ķermenim ir diezgan sausa āda, tāpēc man labs roku krēms ir svarīgs.
Šoreiz ielūkosimies manos roku krēmu krājumos, līdzīgu raktu uztaisīšu arī par lūpu balzamiem.

1. Dove DermaSpa Goodness roku krēms (75 ml)


Krēms ir no jaunās Dove DermaSpa līnijas un atjaunināti tika arī iepakojumi. Iepakojums nav diez ko parocīga, jo tas ir ar skrūvējamu korķīti (man labāk patīk atveramie, kas parastajiem Dove roku krēmiem).
Konsistence šim ir viegla un krēms ātri iesūcas ādā (labs tiem, kas strādā ar papīriem utml.). Kaut arī krēms ir viegls, tas labi ādu mitrina un uzreiz vizuāli novērš sausuma pazīmes, padara rokas ļoti samtainas, un arī smaržīgas! Krēms ļoti patīkami, tomēr neuzbāzīgi smaržo. Pēc iedarbības ļoti līdzīgs saviem brāļiem no regulārās Dove līnijas.

2. Isana Young Sweety roku krēms (75 ml)


Isana produkti vienmēr likušies pārāk vienkārši, bet savā cenu kategorijā ievērības cienīgi, tāpēc nolēmu iegādāties pirms kāda laika parādījušās Young līnijas krēmu. Tas ir ļoti plānas tekstūras, mitrina viduvēji, bet iesūcas ātri - parasts ikdienas krēms, kas dos tikai īslaicīgu, tomēr efektu. Labs izmērs somiņai. Vienīgais, kas man nepatīk, ir smarža, pārāk salda un atgādina kaut ko nepatīkamu no bērnības (bet tas tikai manam degunam, draudzene ir sajūsmā par smaržu). Kopumā diezgan normāls krēmiņš, neko daudz ādai nedos, bet aizsargās un nedaudz pabaros, turklāt uz atlaidēm cena zem 1 eiro.

3. Seal Dzērvene roku krēms (100 ml)


Seal vecās līnijas krēmi (tie, kas bija metāla tūbiņās,tagad sastāvs un izskats ir atjaunots) man ne īpaši patika, tāpēc pēc sērijas atjaunināšanas nolēmu dot krēmiem otru iespēju, un ne velti. Krēms kaut arī tāpat kā Isana nav nekāds super mitrinošais, tomēr nav slikts, tik pat viegls, vairs nerada to silikonīgo sajūtu uz rokam un momentāli uzsūcas. Parasti lietoju pirms iziešanas no mājām. Papildināts ir arī aromātu krājums un kolekcijai nāca klāt dušas želejas un losjoni (kurus arī noteikti izmēģināšu, kad izlietošu krājumus). Kopumā varu teikt, ka ir tīti labs, kaut arī sastāvs nedaudz pieklibo.

4. The Body Shop kaņepes roku krēms


Neko pielikt, neko atņemt. Kopš savas atsauksmes šeit domas nav mainījušās. Lielisks krēms, katra centa vērts. Ļoti barojošs, pēc sajūtām kā sviests, pat smagnējs, tomēr neskatoties uz to, diezgan ātri uzsūcas un patiešām atjauno sauso ādu, efekts jūtams arī kad krēms nav uz rokām. Patiešām glābiņš sausām rokām un kutikulām.

5. Stenders melleņu roku krēms (25 ml)


Šis kaut kā izspruka no kopbildes, bet Stenders roku krēmi man vienmēr ir patikuši, gan smaržas, gan iedarbības dēļ. Šis neuzsūcas momentāli, ir kāds laiciņš jāpagaida, tomēr efekts ir lielisks -roku āda ir mīksta, mitrināta un ļoti patīkama. Kaut gan izmērs ir ideāls rokas somiņai, lietoju to uz nakti, tieši tad krēms iedarbojas vislabāk. Būs labs gan kutikulām, gan sausajiem elkoņiem.
_______________________________________________________
Tāda nu mana roku krēmu kolekcija, laikam visvairāk lietoju un esmu iecienījusi TBS un Dove krēmus, patiešām darbu padara lieliski un ir pilnībā vērti atkārtotas iegādes! Bet pārējie arī ir labi, sen nav bijis tā, ka esmu apmierināta ar visiem saviem roku krēmiem, laikam izdevās no tiem neforšajiem tikt vaļā. :D

Sveiciens,

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru