ceturtdiena, 2016. gada 19. maijs

The Body Shop Britu roze

Sveikas!
The Body Shop ir viens no maniem mīļākajiem zīmoliem gan ķermeņa, gan sejas kopšanā, nesen izmēģināju jauno British Rose līniju, kas ir ļoti sievišķīga, smaržīga un skaistumu izceļoša...

Sāksim ar skrubi, ahh,pēc izskata kā zemeņu ievārījums, arī nav tālu no patiesības, ļoti cukurots un patīkams skrubis, attīra labi, nav par asu, bet noskrubē pietiekami labi, lietoju 1 reizi nedēļā, ļoti patīk TBS cukura skrubji. 


Smaržo gan izteikti pēc rozēm, vispār visa līnija ļoti dabiski smaržo pēc rožu eļļas, nav uzbāzīgi, bet aromāts ir manāms.


Skrubis ir ļoti biezs, diezgan ekonomisks un tiešām rezultātu dod, kaut gan pēdējā laikā esmu iecienījusi paštaisītos skrubīšus.

Satur rožu esenci no Anglijas, mežrozīšu ziedlapu un valriekstu pulveri, Godīgas tirdzniecības savvaļas ziedu medu.


Ķermeņa sviests kā vienmēr - lielisks! Šis nedaudz atšķiras no citiem ar to, ka tajā iekšā ir nemanāmas izgaismojošas daļiņas, kas ļauj ķermenim ļoti minimāli mirdzēt, bet ne kā ar spīdumiem, bet tā kā ar izgaismošanu - āda izskatās ļoti skaisti un veselīgi. Uz iedeguma vispār būs konča!
Lieki jau būtu pieminēt, ka mitrinošās īpašības ir tiešām ļoti labas, varbūt gribētos, lai iesūcas nedaudz ātrāk, bet tā esmu līdz ausīm TBS sviestkrēmu fane!

Satur ekoloģiski audzētu, ar rokām plūktu rožu esenci no Herefordšīras Anglijā, sojas eļļu, šī sviestu un Brazīlijas riekstu eļļu.


Un losjons-esence ādas mirdzumam ir vēl skaistāks produkts, tomēr ne ikdienas lietošanai, jo tiešām dod izteiktu mirdzumu ādai, šeit jau nedaudz iedarbojas spīdumi, bet ļoti, ļoti smalki, nebūs tā, ka uz ādas vienkārši būs glitteri, losjons satur daudz smalku izgaismojošo daļinu, kas lieliski izskatīsies kādam īpašākam pasākumam.


Losjons ir ļoti vieglas, ūdeņainas tekstūras, iesūcas ātri un nodrošina vieglu mitrināšanu, patiešām baudāms skaistuma produkts!


Satur ekoloģiski audzētu, ar rokām plūktu rožu esenci no Herefordšīras Anglijā, redīsu sēklu un sezama sēklu eļļu, sojas pupiņu eļļu.

Kopumā šī sērija patiešām ir mērķēta tieši uz valdzinošo aromātu un ādas skaistuma izcelšanu. Skrubītis un sviestkrēms ir neatņemami palīgi ikdienas gaitās, bet esence ideāla gadījumos, kad ādai jāmirdz kā pērlei!


Nopērkami: TBS veikalos

Lai silti un saulaini,

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru