pirmdiena, 2016. gada 13. jūnijs

THE BODY SHOP BIO-BRIDGES

Sveikas!
The Body Shop turpina savu Enrich Not Exploit™ manifestu un kustību ar jaunu projektu Bio Bridges, kas ir iepazīšanās pakalpojums adraudētām dzīvnieku sugām, kas meklē savu otru pusi.



Bioloģiskie Tilti ir atjaunoti savvaļas koridori nopostītās teritorijās. Pateicoties šādiem koridoriem, apdraudētās sugas var atkal apvienoties un turpināt populāciju. 

Vjetnamā un Indijā vismaz 75 miljoni kvadrātmetru mežu nepieciešams aizsargāt un atjaunot.


Šodien The Body Shop atklāj savus jauno Bio-Bridges programmu, kuras mērķis ir atjaunot 75 miljonus kvadrātmetru meža un pasargāt to no nopostīšanas, malumedniecības un izciršanas. Bio-Bridges programmas ietvaros tiks atjaunoti apvienojoši koridori starp mūžamežiem, tādējādi savienojot izolētas un apdraudētas dzīvnieku un augu sugas. Tas nodrošinās, ka šīs sugas var turpināt populāciju un attīstīties. Otra šīs programmas sadaļa paredz iesaistīt vietējās cilvēku kopienas, lai ar viņu palīdzību ilgtermiņā aizsargātu apkārtējās vides floru un faunu. Tas nodrošinās šo kopienu ilgtspējīgu dzīvesveidu. 


Bio-Bridges programma ir daļa no The Body Shop Enrich Not Exploit™ (Bagātināt, nevis tikai izmantot) apņemšanās, kuras mērķis ir padarīt The Body Shop par ētiskāko un ilgtspējīgāko starptautisko biznesu visā pasaulē. 



Pirmais projekts ir Khe Nuoc Trong mežā Vjetnamas vidus ziemeļu daļā. Šajā mežā mājo tādas apdraudētās sugas kā Nemejas slaidlangurs (Red Shanked Douc), Saola (zināms kā Āzijas Vienradzis, kas ir viens no visretāk sastopamajiem dzīvniekiem visā pasaulē), Bengālijas Resnais Loris un Birmas Pitons. Šo sugu dzīvnieki tiek apdraudēti, jo tiek medīti ēšanai un izmantošanai medicīnā, kā arī tie uzturas vidē, kur vēl arvien jūtamas Vjetnamas karā nelikumīgi izmantoto ķimikāliju Agent Orange nāvējošās sekas.  

Veikalos un internetā izmantotās kampaņas ‘Palīdzi Redžijam atrast otru pusi’ materiālos redzams Redžijs – Nemejas slaidlangurs no Vjetnamas - viens no dažādo sugu pārstāvjiem, kam palīdzēsim izdzīvot un turpināt populāciju. Mūsu klienti tiešā veidā iesaistīsies un palīdzēs projektam. Katrs klienta veiktais pirkums nodrošinās, ka tiek atjaunots un aizsargāts viens kvadrātmetrs meža. Šī rotaļīgā kampaņa ar ‘Palīdzi Redžijam atrast otru pusi’  ziņu, izklaidējošā un saistošā formā palīdzēs aktualizēt šo nopietno problēmu.  


Otrais Bio-Bridges projekts sāksies 2016.gada nogalē Garo Hills reģionā, Indijā. Šis projekts arī taps sadarbībā ar World Land Trust un tās partner-organizāciju Wildlife Trust of India.

Šī starptautiskā kampaņa The Body Shop veikalos sāksies jau šovasar. Latvijā – sākas 24. Maijā. 

1 pirkums = 1 kvadrātmetrs atjaunota mūžameža

Malači, The Body Shop! Prieks, ka TBS ne tikai ražo kvalitatīvus un lieliskus produktus, bet arī bagātina mūsu zemi, cilvēkus, resursus, rūpējas par neaizsargātām teritorijām un izmirstošām sugām un cenšas atjaunot svarīgo, lai arī maziem solīšiem, tomēr ar cilvēku atbalstu var paveikt lielas lietas!

Enrich Not Exploit™. It’s in our hands.

Bagātināt, nevis tikai izmantot. Viss ir pašu rokās. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru