ceturtdiena, 2016. gada 30. jūnijs

The Body Shop E VITAMĪNA MITRINOŠA AIZSARGEMULSIJA SEJAI SPF 30 PA+++

Sveikas!
Vasarā, īpaši tik saulainā kā Latvijā šogad ir svarīgi aizsargāt ādu, īpaši sejas ādu, jo saule var būt cēlonis ādas novecošanai un pigmentācijai. Jau mēnesi lietoju burvīgo Vitamin E aizsargemulsiju no The Body Shop un esmu starā par to...

Viegla, netaukaina pieniņa tekstūra un formula, kas palīdz aizsargāt ādu pret UVA un UVB stariem, tādējādi novēršot tās priekšlaicīgu novecošanos. Nodrošina 48 stundu mitrināšanu, un tā rezultātā āda jūtas maiga un gluda. Satur biofermentētu hialuronskābi. Kviešu asnu eļļa ir viens no bagātīgākajiem dabīga E vitamīna izcelsmes avotiem. E vitamīns palīdz mitrināt un pasargāt ādu no mitruma zuduma un apkārtējās vides izraisītajiem bojājumiem.


Emulsija patiešām ir šķidra, ļoti ātri iesūcas ādā un neatstāj lipīgu kārtiņu, produkts (kaut arī satur filtrus) ir ļoti viegls.

Man dienas gaitām pilnībā pietiek vien ar šo skaistuli, jo tas izcili mitrina un pasargā ādu. Mana āda jau sen nav bijusi tik starojoša un dzīvīga, emulsija patiešām ir lieliska kombinētai/taukainai ādai, bet derēs visiem ādas tipiem. Tā dod tādu veselīgu mitrinātas un starojošas ādas efektu, pat nelietoju nekādu toniku vai serumu. 

Noteikti iegādāšos atkārtoti, jo tiešām katru dienu roka stiepjas tieši pēc šī līdzekļa. 


Vienīgais, dienas laikā seja var sākt spīdēt, bet to var atrisināt vai ar pūderi vai ar matējošajiem papīrīšiem. 

Smaržo emulsija diezgan neitrāli, pēc uzklāšanas tā labi nomierina ādu, tāpēc, ja sauļojos, pēc sauļošanās emulsiju atjaunoju.

Tā kā man pašai šur tur ir kāds pigmenta plankums no bijušajām pumpām, šis līdzeklis neļauj veidoties jauniem un palīdz ar jau esošo izbalināšanu. 
Prieks, ka TBS arvien vairāk un vairāk ražo lieliskus produktus, kas patiesām ir patīkami lietošanā un dod efektu, nesolot neizpildāmo.

Nopērkams: TBS veikalos
Tilpums: 50 ml
Cena: 18.00 €


Lielisku dienu vēlot,

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru