piektdiena, 2016. gada 8. jūlijs

Catrice ''ZENSIBILITY'' limitētā kolekcija

Sveikas!

Kā jau katru gadu uz vasaras sezonu brendi laiž klajā jaunas kolekcijas un sortimenta papildinājumus, arī Catrice un essence nesnauž, šodien par limitēto kolekciju no Catrice - ZENSIBILITY...




Sākšu ar interesantāko produktu - Bouncy blush vaigu sārtumu, kas ir ļoti interesantas krēmveida tekstūras - tas ir atsperīgs un mīksts, atgādina TBS Bouncy nakts masku, tomēr nav tik šķidrs.


Un ziniet, sārtuma tekstūrā arī slēpjas tā lieliskā noturība, sārtumu uzklāju ar pirkstiem, tas viegli iztušējas un turas visu dienu, pat ja nav nekādas bāzes vai tonālā.

Sārtuma tonis ir diezgan vienkāršs, ļoti tuvu dabiskajam pietvīkuma tonim, izskatās ļoti labi un dabiski, ja uzklāj par daudz, var viegli iztušēt ar Beauty blenderi.


Nākamā ir 4 toņu acu ēnu palete ar ļoti neitrāliem toņiem - šampānieša (šimmera), baltu (šimmera), sudrabainu (šimmera) un netīri pelēcīgu (matētu)

baltais->šampānieša->sudrabainais->pelēcīgais/haki

Toņi ir diezgan labi pigmentēti, arī diezgan birstoši, bet nekrājas rieviņas un diezgan labi noturas ar bāzi vai konsīleri zem tām. Var radīt dabisku un izgaismotu acu gribu, matētais tonis ir lielisks acs izliekuma konturēšanai.

Un visvairāk man patīk baltais tonis lejā pa kreisi, izmantoju to kā izgaismotāju un izskatās fantastiski, burvīga palete ceļošanai, paķerot līdzi vēl pāris mono ēnas, var lieliski spēlēties un izmantot to vairākos veidos.

Ļoti patīk paletes lakoniskais un elegantais dizains, paletei ir magnētisks vāciņš.


Acu laineris ir ļoti līdzīgs jaunajam L'Oreal lainerim, ar tādu pašu galu, formula arī līdzīga, kā marķierim, tomēr nedaudz pigmentētāka, tāpēc man patīk ar to veidot punktiņus vai vaidot vienmērīgi biezu līniju. Laineris nav diez ko noturīga, bet dienas gaitas izturēs vietā.



Kolekcijā ir arī maciņš otām, lielisks ceļojumam, kvalitāte ļoti laba, maciņš ir kompakts un ērts.
Ir kabatiņas otām un otu galu ''aizsegs''.



Kolekcijā ir arī acu ēnu otiņa pludināšanai, sintētiska, sariņi diezgan cieti, neteikšu, ka man patīk, tomēr otiņa maza, ceļojumos varbūt noder labāk kā ikdienā.

Noteikti no kolekcija iesaku paskatīties uz vaigu sārtumu un paleti, maciņš arī nav slikts budžeta variantam. :)

Lai jauka nedēļas nogale,

2 komentāri:

  1. Vaigu sārtumam šķiet labs tonis:) Arī lūpu krāsa no šis kolekcijas šķita laba:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tonis tāds universāls, var gan nedaudz uzklāt, gan arī vairākos slāņos, ja āda iedegusi. Lūpu krāsu neesmu mēģinājusi,būs Drogās jāpalūr :D :)

      Dzēst