trešdiena, 2016. gada 13. jūlijs

Attirance produkti matiem un ķermenim - Mandeļu matu eliksīrs, Mandeļu un medus ķermeņa krēms un Mandeļu un medus matu maska

Sveikas!

Šodien pastāstīšu par vienu burvīgu pašmāju kosmētikas zīmolu un produktiem, ko no tā izmēģināju un šis zīmols ir Attirance, kas ražo dabīgo kosmētiku sejai, ķermenim, matiem un labsajūtai.
Pavisam būs 2 raksti - par kosmētiku matiem un ķermenim un par kosmētiku sejai, tad nu skatāmies...

Sākumā vēlos atzīmēt, ka Attirance ir ļoti skaisti un lakoniski iepakojumi, daudziem produktiem pat no stikla, kas rosina paņemt to rokās un apskatīt, jo tie patiešām ir eleganti, pārdomāti un pat noteikti izdaiļo vannas istabas skapīti. Izmantotā sviestkrēma burciņā var uztaisīt paštaisītu sveci vai glabāt kādas rotaslietas.


Sāksim ar manu pašu mīļāko produktu - Medus un mandeļu ķermeņa sviestkrēmu, kas noteikti ierindojas manu visu laiku mīļāko ķermeņa kopšanas produktu sarakstā. Jau pirms kāda gada biju lietojusi kokosriekstu krēmu un man tas ļoti patika, tāpēc izvēlējos izmēģināt arī šo ar mandeļu/medus aromātu. Un aromāts ir tik burvīgs - silts, patīkams, salds un sievišķīgs, tomēr neuzbāzīgs. Krēms satur bišu vasku, medus ekstraktu, dažādas eļļas, tajā skaitā mandeļu un avokado, sastāvs vispār ir ļoti iepriecinošs.


Krēms ir diezgan biezs, tomēr uz ādas burtiski kūst, iesūcas ātri un padara ādu ļoti maigu un tādu tvirtāku pat, īpaši efekts jūtams, ja uzklāj uz nakti un no rīta āda ir tik patīkama. Sviestkrēms lieliski noder arī sauso elkoņu un papēžu mitrināšanai, vismaz es arī tā viņu izmantoju un strādā ļoti labi.

Kā arī šiem sviestkrēmiem ir liela smaržu/veidu izvēle, tāpēc noteikti iesaku visu pasmaržot un izvēlēties sev piemērotāko.

Cena: 23.00 EUR (200 ml)
Vairāk info šeit!


Nākamais produkts arī patīkami pārsteidza, tomēr lietojas diezgan ātri, jo maska ir fantastiska!
Tā ir medus un mandeļu matu maska, kas domāta sausu matu atjaunošanai, Šī ir diezgan stipras iedarbības maska, jo mati it ļoti nogludināti un spīdīgi, pilnīgi prieks matus aiztikt, jo tie ir tik maigi. Man visvairāk patīk tas, ka mati ir ļoti gludi, tomēr nezaudē apjomu, kā tas bieži notiek ar šāda tipa maskām.

Sastāvā ir arnikas un medus ekstrakts, mandeļu ekstrakts un eļļas. Super efekts sanāk tad, ja uz nakti matos ieziež kokosriekstu eļļu, tad no rīta izskalo un lieto šo masku, tad mati izskatās kā no friziersalona, bet masku nelietoju katru reizi, kad matus mazgāju, lietoju 1x nedēļā vai tad, kad matiem jāizskatās īpaši labi.

Cena: 12.90 EUR (200 ml)
Vairāk info šeit!


Un visbeidzot pastāstīšu par produktu, kuru var pielietot dažādos veidos un tas ir Mandeļu matu eliksīrs. To var lietot gan sausos matos pirms mazgāšanas, gan uz nakti, gan matu maskās, gan mitros matos pēc mazgāšanas. Es to lietoju mitros matos un dažreiz uz nakti.  
Eliksīrs smaržo vienkārši satriecoši un ļoti sulīgi, bet ne pēc mandelēm, atgādina ķiršus, tādu čupačupu ķiršu smaržu, bet ļoti garšīgu, vismaz manam degunam tā liekas.


Eliksīrs ir eļļainas tekstūras, diezgan biezs, bet sildot to plaukstās, paliek šķidrāks un matos ieklājas vienmērīgi. Tas labi nogludina un pabaro matu galiņus, tomēr ļoti jāuzmanās neieklāt par daudz, jo tad mati var izskatīties netīri. Tomēr eliksīrs ir ļoti patīkams, tērējas ļoti ekonomiski.

Sastāvā ir daudzas eļļas, tajā skaitā jojobas, rīsu kliju, argana, mandeļu, olīvu eļļa. Un viss iepakots elegantā un pasmagā 100 ml stikla pudelītē.

Cena: 28.50 EUR
Vairāk info šeit!
_________________________________
Kopumā varu teikt, ka tāda nopietnā pirmā iepazīšanās ar Attirance kosmētiku ļoti veiksmīga, tagad esmu apsēsta ar ķermeņa sviestkrēmiem, noteikti izmēģināšu arī pārējos aromātus. Noteikti iesaku arī paskatīties matu produktus.

Sveiciens,

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru