pirmdiena, 2016. gada 11. jūlijs

Mossa Age Excellence Miracle Peel pīlinga maska

Sveikas!

Mossa ir burvīga Latvijā ražota kosmētika, visiem produktiem ir EcoCert sertifikāts un lieliskas, dabīgas sastāvdaļas. Šodien pastāstīšu par salīdzinoši jauno 5 minūšu pīlinga masku, kuru jau lietoju labu laiciņu un šajā laikā mana āda ir manāmi uzlabojusies.

Pīlinga maska tūlītēji uzlabo ādas izskatu, atjauno tās toni un struktūru, samazina poras, gaisina hiperpigmentācijas plankumus un izlīdzina smalkās līnijas un krunciņas tikai 5 minūšu laikā. Dabīgais AHA pīlings mīkstina un attīra ādu. 


Skaistas ādas pamatā ir laba ādas attīrīšana un veco šūnu noņemšana, kas arī ļauj jaunām šūnām vairoties un ādai elpot, kā arī uzlabojas ādas kopējais izskats. Daudzām ādas problēmām cēlonis var būt pārlieku liels mirušās ādas daudzums, kas neļauj jaunām šūnām tiekties uz āru, nosprosto poras un padara ādu sausu un var rasties arī iekaisumi. Tāpēc ir ļoti svarīgi ādu attīrīt.

Tomēr jau sen sapratu, skrubji nav labākais veids, kā to darīt, jo tā notiek mehāniska ādas nolobīšana, kas var traumēt ādu vai nesniegt vēlamo efektu.

Šī maska ir bagāta ar augļskābēm, kuru koncentrācija ir pietiekami liela, lai veiktu pīlingu un balinātu pigmenta plankumus. Sastāvā ir arī plūškoka ekstrakts un rožūdens.


Maska ir fantastiska - mana āda jau sen nav bijusi tik maiga, pēc vairākām lietošana reizēm āda izskatās daudz labāk un svaigāk, gandrīz nav nekādu negaidīto pumpu un melno punktiņu, jo maska ir noņēmusi veco ādu, ļāvusi jaunajām šūnām burtiski mirdzēt un poras palika šaurākas, līdz ar to nepaliek netīras un neaizsprostojas vairs. 

Visforšāk masku lietot uz nakti, tad kādu mitrinošu krēmiņu vai eļļu un no rīta āda patiešām ir mirdzoša un maiga.

Maska ir ļoti līdzīga Madara Peel maskai, smaržo tā pat un konsistence tāda pati, pat mirdzumiņi ir!

Lietojas ļoti ekonomiski, lietoju 2 mēnešus un neesmu pusē vēl. Lietoju 2-3 reizes nedēļā, pa 15 min.


Tilpums: 60 ml
Nopērkama: veikalos Drogas
Cena: ap 15 eiro


Lai saulains garastāvoklis šajā lietainajā dienā!

1 komentārs:

  1. Madara Peel maska man ļoti patīk, tādēļ šī arī noteikti jāizmēģina :)

    AtbildētDzēst