pirmdiena, 2016. gada 12. decembris

Batiste Fresh sausais šampūns

Sveikas!

Laikam būtu lieki pieminēt, ka Batiste sausie šampūni ir jau iekarojuši daļu pasaules, vismaz Eiropu noteikti, un arī es tos turpinu iegādāties atkal un atkal, jo tas nenoliedzami ir lielisks palīgs ikdienas matu problēmai - pārlieku ātra taukošanās un apjoma zudums. Tāpēc šodien sniegšu savu atsauksmi par jaunizmēģināto Fresh versiju.


Batiste sausos šampūnus lietoju jau vairākus gadus, pārsvarā pērku vai nu Original vai Blush versijas. 

Tātad šis sausais šampūns patiešām ļoti labi atsvaidzina matus, absorbē liekos taukus un dod matiem apjomu. Tas neatstāj nogulsnes (protams, ja neuzklāj par daudz) un dod matiem jauku aromātu. 

Atzīšu, ka bieži vien slinkoju un matus varu nemazgāt pat 4 dienas (parasti matus mazgāju ik pēc 2 dienām) un Batiste vienmēr izglābj, jo to var lietot vairākas reizes. 

Attēlu rezultāti vaicājumam “batiste”

Es to lietoju tā:
Otrās dienas (pēc matu mazgāšanas) vakarā iepūšu nedaudz to uz saknēm, lai pa nakti mati nesataukojas un šampūns absorbē jau izveidojušos taukus, nākamajā dienā mati vēl izskatās diezgan svaigi un nēsāju tos izlaistus, Ceturtās dienas rīta iepūšu vēl nedaudz un sasienu matus astē vai franču bizē. Tā nedaru ļoti bieži, tikai tad, kas nav laika vai slinkums matus mazgāt. 

Dažreiz lietoju to pat uz tīriem matiem, lai sniegtu apjomu. Bet noteikti ar sauso šampūnu nevajadzētu aizrauties, jo tas var aizsprostot galvas ādas poras un pat radīt ādas problēmas (pie pārmērīgas lietošanas). Tāpēc noteikti galvas āda ir kārtīgi jāattīra, var pat taisīt galvas adas pīlingus. (es dažreiz vienkārši pievienoju nedaudz sāli šampūnam, tikai ar to jāuzmanās, lai pēc iespējas mazāk nokļūtu uz pašiem matiem, lai tos nesausinātu.)
_____________________________________________
Kopumā varu teikt, ka tas ir mans, un esmu pārliecināta, ka arī daudzu citu cilvēku, nr.1 sausais šampūns, jo tas tiešām pilda visu solīto, turklāt cenas ziņā tas ir ļoti pieejams. Un tagad arī nopērkams veikalos Drogas.

P.S. Pēc nedēļas lidojam uz Latviju, jēēēj, nevaru sagaidīt. Esmu trakoti noilgojusies pēc ģimenes, draugiem un Kāruma sieriņiem!

Lai jauka jaunā darba nedēļa!

2 komentāri:

  1. Hmm pievienot saali shampuunam? Interesants padoms, vajadzees izmeegjinaat. Es tieshi gribu lai mani mati ir sausaaki jo citaadaak paaraak, taisni un saplakushi... Es ari lietoju Batiste regulaari, ljoti patiik! :) Priecigus gaidaamos sveetkus!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jap,sanāk kaut kas līdzīgs Lush Big Shampoo (tam, kuram sāls iekšā) un lieliski attīra matus un veic galvas ādas masāžu :)
      Un paldies, Tev arī priecīgus! :))

      Dzēst